Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Τέρμα στις Κασσάνδρες

Σήμερα το Πρωτοδικείο Τρικάλων εξέδωσε την απόφαση ανακήρυξης των συνδυασμών στο νομό Τρικάλων για τις εκλογές της 7 Νοέμβρη. Το Κ.Υ.Μ.Α που κατατέθηκε ως πρώτο ψηφοδέλτιο σε ολόκληρο τον νομό, είναι και με την βούλα υποψήφιο στις εκλογές.
Δεν θα κάναμε λόγο εδώ για την διαδικασία αν δεν περίσσευε η λάσπη που δεχθήκαμε όλο το προηγούμενο διάστημα. Συκοφαντία και λάσπη από διάφορα παπαγαλάκια. Στην αρχή διέδιδαν.. «σιγά μην κάνουν ψηφοδέλτιο»…, στην συνέχεια και αφού είχαμε ανακοινώσει την κατάθεση στο πρωτοδικείο έλεγαν… «σιγά μην είναι νόμιμο το ψηφοδέλτιο»… Είμαι βέβαιος ότι μετά τις εκλογές θα λένε… «σιγά μην είναι πραγματικοί οι ψήφοι που πήραν»….
Ένα έχουμε για την ώρα να τους πούμε: Οι Μεσοχωρίτες ψηφοφόροι θα ζυγίσουν με προσοχή την ψήφο τους. Θα αξιολογήσουν πρόσωπα, ικανότητες, προθέσεις, ιδέες. Η Μεσοχώρα πρέπει να βγει από την μιζέρια την απαξίωση και την καθυστέρηση.
Το Κ.Υ.Μ.Α θα ανακοινώσει άμεσα το αναλυτικό του σχέδιο για την ουσιαστική αναβάθμιση του Χωριού. Για να γίνει η Μεσοχώρα ξανά αντάξια της φήμης της αλλά και των κατοίκων της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου